izpis_h1_title_alt

Variations in the fatty acid composition and nutritional value of Adriatic sardine (Sardina pilchardus Walb.) through the fishing season
Marin, Monika (Avtor), Polak, Tomaž (Avtor), Demšar, Lea (Avtor), Žlender, Božidar (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-KQLIHAGA Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:živila, ribe, jadranska sardela, Sardina pilchardus Walb., sestava, kemijska sestava, maščobne kisline, prehranska vrednost, letni čas, food, fish, Adriatic sardine, Sardina pilchardus Walb., composition, chemical composition, fatty acids, nutritional values, fishing season
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Založnik:Biotehniška fakulteta
Št. strani:str. 95-101
Številčenje:Vol. 96, no. 2
UDK:637.56:597.3:543.635.9:543.9
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:3861368 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:406
Število prenosov:184
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Maščobnokislinski profil in prehranska vrednost jadranske sardele (Sardina pilchardus Walb.) v odvisnosti od sezone ulova

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj