izpis_h1_title_alt

Relation of total antiradical activity and total polyphenol content of sweet cherries (Prunus avium L.) and tart cherries (Prunus ceasus L.)
Melicháčová, Silvia (Avtor), Timoracká, Mária (Avtor), Bystrická, Judita (Avtor), Vollmannová, Alena (Avtor), Čéry, Juraj (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-XK0LIATI Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:phenolics, sweet cherries, tart cherries, antioxidant activities
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Založnik:Biotehniška fakulteta
Št. strani:Str. 21-28
Številčenje:Letn. 95, Št. 1
UDK:634.2
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:6265209 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1053
Število prenosov:311
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Povezava med antioksidativno aktivnostjo vseh polifenolov pri češnjah (Prunus avium L.) in višnjah (Prunus cerasus L.)
Ključne besede:fenoli, češnje, višnje, antioksidativna aktivnost

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj