izpis_h1_title_alt

Relation of total antiradical activity and total polyphenol content of sweet cherries (Prunus avium L.) and tart cherries (Prunus ceasus L.)
ID Melicháčová, Silvia (Avtor), ID Timoracká, Mária (Avtor), ID Bystrická, Judita (Avtor), ID Vollmannová, Alena (Avtor), ID Čéry, Juraj (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-XK0LIATI Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:phenolics, sweet cherries, tart cherries, antioxidant activities
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:Str. 21-28
Številčenje:Letn. 95, Št. 1
PID:20.500.12556/RUL-55854 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.2
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:6265209 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1565
Število prenosov:333
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Povezava med antioksidativno aktivnostjo vseh polifenolov pri češnjah (Prunus avium L.) in višnjah (Prunus cerasus L.)
Ključne besede:fenoli, češnje, višnje, antioksidativna aktivnost

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj