izpis_h1_title_alt

Vpliv sladkorjev, pektina in natrijevega klorida na sproščanje paracetamola iz tablet s prirejenim sproščanjem : [diplomska naloga]
Virant, Leon (Avtor), Bogataj, Marija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2012/Virant_Leon_dipl_nal_2012.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:farmacevtske oblike, sproščanje učinkovin, HPMC, ogrodne tablete, vpliv pektina, natrijev klorid
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Leto izida:2012
Založnik:[L. Virant]
Št. strani:59 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:543.9:615.011+615.453(043.2)
COBISS.SI-ID:3328881 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:973
Število prenosov:205
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:The influence of sugars, pectin and sodium chloride on the release of paracetamol from modified-release tablets

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj