izpis_h1_title_alt

Vpliv sladkorjev, pektina in natrijevega klorida na sproščanje paracetamola iz tablet s prirejenim sproščanjem : [diplomska naloga]
ID Virant, Leon (Avtor), ID Bogataj, Marija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2012/Virant_Leon_dipl_nal_2012.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:farmacevtske oblike, sproščanje učinkovin, HPMC, ogrodne tablete, vpliv pektina, natrijev klorid
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[L. Virant]
Leto izida:2012
Št. strani:59 f.
PID:20.500.12556/RUL-44229 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:543.9:615.011+615.453(043.2)
COBISS.SI-ID:3328881 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1550
Število prenosov:224
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:The influence of sugars, pectin and sodium chloride on the release of paracetamol from modified-release tablets

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj