izpis_h1_title_alt

Grilled chicken meat extract and heterocyclic aromatic amines : mutagenic potential in S. typhimurium and modulation of gene expression in HEPG2 cells
ID Pezdirc, Marko (Avtor), ID Žegura, Bojana (Avtor), ID Kopčavar, Ana (Avtor), ID Polak, Tomaž (Avtor), ID Filipič, Metka (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://hrcak.srce.hr/index.php?show=toc&id_broj=6982 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:carcinogens in food, grilled meat, mRNA, mutagenicity, phase I and phase II metabolic enzymes
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:Str. 55
Številčenje:Vol. 63, suppl. 2
PID:20.500.12556/RUL-37637 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:577.2
ISSN pri članku:0004-1254
COBISS.SI-ID:2656847 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1243
Število prenosov:221
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Arhiv za higijenu rada i toksikologiju
Skrajšan naslov:Arh. hig. rada toksikol.
Založnik:Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada
ISSN:0004-1254
COBISS.SI-ID:3833858 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj