Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Grilled chicken meat extract and heterocyclic aromatic amines : mutagenic potential in S. typhimurium and modulation of gene expression in HEPG2 cells
ID
Pezdirc, Marko
(
Avtor
),
ID
Žegura, Bojana
(
Avtor
),
ID
Kopčavar, Ana
(
Avtor
),
ID
Polak, Tomaž
(
Avtor
),
ID
Filipič, Metka
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://hrcak.srce.hr/index.php?show=toc&id_broj=6982
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
carcinogens in food
,
grilled meat
,
mRNA
,
mutagenicity
,
phase I and phase II metabolic enzymes
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2012
Št. strani:
Str. 55
Številčenje:
Vol. 63, suppl. 2
PID:
20.500.12556/RUL-37637
UDK:
577.2
ISSN pri članku:
0004-1254
COBISS.SI-ID:
2656847
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1243
Število prenosov:
221
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Arhiv za higijenu rada i toksikologiju
Skrajšan naslov:
Arh. hig. rada toksikol.
Založnik:
Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada
ISSN:
0004-1254
COBISS.SI-ID:
3833858
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj