izpis_h1_title_alt

Resveratrol reduces the invasive growth and promotes the acquisition of a long-lasting differentiated phenotype in human glioblastoma cells
ID Castino, Roberta (Avtor), ID Pucer, Anja (Avtor), ID Veneroni, Roberta (Avtor), ID Morani, Federica (Avtor), ID Peracchio, Claudia (Avtor), ID Lah Turnšek, Tamara (Avtor), ID Isidoro, Ciro (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1021/jf104917q Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:resveratrol, cancer, apoptosis, glioma, tumor invasion, cancer stem cells
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:Str. 4264-4272
Številčenje:Vol. 59, no. 8
PID:20.500.12556/RUL-37478 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:577.2
ISSN pri članku:0021-8561
DOI:10.1021/jf104917q Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:2378063 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2137
Število prenosov:409
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:J. agric. food chem.
Založnik:American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:0021-8561
COBISS.SI-ID:6323975 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj