izpis_h1_title_alt

Resveratrol reduces the invasive growth and promotes the acquisition of a long-lasting differentiated phenotype in human glioblastoma cells
Castino, Roberta (Avtor), Pucer, Anja (Avtor), Veneroni, Roberta (Avtor), Morani, Federica (Avtor), Peracchio, Claudia (Avtor), Lah Turnšek, Tamara (Avtor), Isidoro, Ciro (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1021/jf104917q Novo okno
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:resveratrol, cancer, apoptosis, glioma, tumor invasion, cancer stem cells
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:str. 4264-4272
Številčenje:Vol. 59, no. 8
UDK:577.2
ISSN pri članku:0021-8561
DOI:10.1021/jf104917q Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:2378063 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:533
Število prenosov:211
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:J. agric. food chem.
Založnik:American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:0021-8561
COBISS.SI-ID:6323975 Novo okno

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj