izpis_h1_title_alt

Total food chain safety : how good practices can contribute?
Raspor, Peter (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.tifs.2007.08.009 Novo okno
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:živila, prehranska veriga, varnost živil, dobre prakse, dobra prehranska praksa, GNP, surovine, predelava, transport, skladiščenje, priprave jedi
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Št. strani:str. 405-412
Številčenje:Vol. 19
UDK:664+613.31
ISSN pri članku:0924-2244
COBISS.SI-ID:3409016 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:583
Število prenosov:125
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Trends in food science & technology
Skrajšan naslov:Trends food sci. technol.
Založnik:Elsevier Trends Journals
ISSN:0924-2244
COBISS.SI-ID:27290112 Novo okno

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj