Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Total food chain safety : how good practices can contribute?
ID
Raspor, Peter
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1016/j.tifs.2007.08.009
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
živila
,
prehranska veriga
,
varnost živil
,
dobre prakse
,
dobra prehranska praksa
,
GNP
,
surovine
,
predelava
,
transport
,
skladiščenje
,
priprave jedi
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2008
Št. strani:
Str. 405-412
Številčenje:
Vol. 19
PID:
20.500.12556/RUL-37019
UDK:
664+613.31
ISSN pri članku:
0924-2244
COBISS.SI-ID:
3409016
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2637
Število prenosov:
288
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Trends in food science & technology
Skrajšan naslov:
Trends food sci. technol.
Založnik:
Elsevier Trends Journals
ISSN:
0924-2244
COBISS.SI-ID:
27290112
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj