Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
The effect of bioactive compounds on in vitro and in vivo antioxidant activity of different berry juices
ID
Slatnar, Ana
(
Avtor
),
ID
Jakopič, Jerneja
(
Avtor
),
ID
Štampar, Franci
(
Avtor
),
ID
Veberič, Robert
(
Avtor
),
ID
Jamnik, Polona
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1371/journal.pone.0047880
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
jagodičevje
,
sok
,
antioksidanti
,
antioksidativna aktivnost
,
fenolne spojine
,
fenoli
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2012
Št. strani:
Str. 1-8
Številčenje:
Vol. 7, issue 10
PID:
20.500.12556/RUL-36862
UDK:
634.7:577.1
ISSN pri članku:
1932-6203
DOI:
10.1371/journal.pone.0047880
COBISS.SI-ID:
7298169
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2221
Število prenosov:
341
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
PloS one
Založnik:
PLOS
ISSN:
1932-6203
COBISS.SI-ID:
2005896
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj