izpis_h1_title_alt

The effect of bioactive compounds on in vitro and in vivo antioxidant activity of different berry juices
ID Slatnar, Ana (Avtor), ID Jakopič, Jerneja (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor), ID Jamnik, Polona (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1371/journal.pone.0047880 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:jagodičevje, sok, antioksidanti, antioksidativna aktivnost, fenolne spojine, fenoli
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:Str. 1-8
Številčenje:Vol. 7, issue 10
PID:20.500.12556/RUL-36862 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.7:577.1
ISSN pri članku:1932-6203
DOI:10.1371/journal.pone.0047880 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:7298169 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2221
Število prenosov:341
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:PloS one
Založnik:PLOS
ISSN:1932-6203
COBISS.SI-ID:2005896 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj