izpis_h1_title_alt

Effects of common and Tartary buckwheat consumption on mucosal symptoms, headache and tiredness: A double-blind crossover intervention study
Wieslander, Gunilla (Avtor), Fabjan, Nina (Avtor), Vogrinčič, Maja (Avtor), Kreft, Ivan (Avtor), Vombergar, Blanka (Avtor), Norbäck, Dan (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.isfae.org/scientficjournal/2012/issue2/pdf/food/17.pdf Novo okno
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:ajda, fagopyrum tataricum, fagopyrum esculentum, hrana, pecivo, polyphenols, quercetin, flavonoidi, rutin, quercetin, health, fatigue
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:str. 107-110
Številčenje:Vol. 10, no. 2
UDK:63
ISSN pri članku:1459-0255
COBISS.SI-ID:7159161 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:798
Število prenosov:218
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:International journal of food, agriculture & environment - JFAE
Skrajšan naslov:Int. j. food, agric. environ.
Založnik:WFL Publisher
ISSN:1459-0255
COBISS.SI-ID:3697528 Novo okno

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj