Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Effects of common and Tartary buckwheat consumption on mucosal symptoms, headache and tiredness: A double-blind crossover intervention study
ID
Wieslander, Gunilla
(
Avtor
),
ID
Fabjan, Nina
(
Avtor
),
ID
Vogrinčič, Maja
(
Avtor
),
ID
Kreft, Ivan
(
Avtor
),
ID
Vombergar, Blanka
(
Avtor
),
ID
Norbäck, Dan
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.isfae.org/scientficjournal/2012/issue2/pdf/food/17.pdf
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
ajda
,
fagopyrum tataricum
,
fagopyrum esculentum
,
hrana
,
pecivo
,
polyphenols
,
quercetin
,
flavonoidi
,
rutin
,
quercetin
,
health
,
fatigue
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2012
Št. strani:
Str. 107-110
Številčenje:
Vol. 10, no. 2
PID:
20.500.12556/RUL-36847
UDK:
63
ISSN pri članku:
1459-0255
COBISS.SI-ID:
7159161
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
3605
Število prenosov:
398
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
International journal of food, agriculture & environment - JFAE
Skrajšan naslov:
Int. j. food, agric. environ.
Založnik:
WFL Publisher
ISSN:
1459-0255
COBISS.SI-ID:
3697528
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj