izpis_h1_title_alt

Effects of common and Tartary buckwheat consumption on mucosal symptoms, headache and tiredness: A double-blind crossover intervention study
ID Wieslander, Gunilla (Avtor), ID Fabjan, Nina (Avtor), ID Vogrinčič, Maja (Avtor), ID Kreft, Ivan (Avtor), ID Vombergar, Blanka (Avtor), ID Norbäck, Dan (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.isfae.org/scientficjournal/2012/issue2/pdf/food/17.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:ajda, fagopyrum tataricum, fagopyrum esculentum, hrana, pecivo, polyphenols, quercetin, flavonoidi, rutin, quercetin, health, fatigue
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:Str. 107-110
Številčenje:Vol. 10, no. 2
PID:20.500.12556/RUL-36847 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:63
ISSN pri članku:1459-0255
COBISS.SI-ID:7159161 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2931
Število prenosov:383
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:International journal of food, agriculture & environment - JFAE
Skrajšan naslov:Int. j. food, agric. environ.
Založnik:WFL Publisher
ISSN:1459-0255
COBISS.SI-ID:3697528 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj