izpis_h1_title_alt

Composition of sugars, organic acids, and total phenolics in 25 wild or cultivated berry species
ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), ID Schmitzer, Valentina (Avtor), ID Slatnar, Ana (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1111/j.1750-3841.2012.02896.x Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:berry species, flavanols, organic acids, fruit quality, phenolic compounds, sugars, polyphenols, phenols
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:Str. C1064-C1070
Številčenje:Vol. 77, Issue 10
PID:20.500.12556/RUL-36380 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634:547.972
ISSN pri članku:0022-1147
DOI:10.1111/j.1750-3841.2012.02896.x Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:7220345 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2848
Število prenosov:394
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of food science
Skrajšan naslov:J. food sci.
Založnik:Institute of food technologists
ISSN:0022-1147
COBISS.SI-ID:5266181 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:jagodičevje, polifenoli, divje sorte, kultivarji, fenoli, fenolne spojine, organske kisline, flavanoli, kakovost plodov, sladkorji

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj