izpis_h1_title_alt

The influence of early yield on the accumulation of major taste and health-related compounds in black and red currant cultivars (Ribes spp.)
ID Milivojević, Jasminka M. (Avtor), ID Slatnar, Ana (Avtor), ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Nikolić, Mihailo D. (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1021/jf204627m Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:ribez, figa sladkorji, organske kisline, sladkorji, antociani, fenoli
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:Str. 2682-2691
Številčenje:Vol. 60, No. 10
PID:20.500.12556/RUL-36364 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634
ISSN pri članku:0021-8561
DOI:10.1021/jf204627m Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:7030649 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1524
Število prenosov:415
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:J. agric. food chem.
Založnik:American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:0021-8561
COBISS.SI-ID:6323975 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:ribes, crop load, organic acids, sugars, phenolics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj