Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
The influence of early yield on the accumulation of major taste and health-related compounds in black and red currant cultivars (Ribes spp.)
ID
Milivojević, Jasminka M.
(
Avtor
),
ID
Slatnar, Ana
(
Avtor
),
ID
Mikulič Petkovšek, Maja
(
Avtor
),
ID
Štampar, Franci
(
Avtor
),
ID
Nikolić, Mihailo D.
(
Avtor
),
ID
Veberič, Robert
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1021/jf204627m
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
ribez
,
figa sladkorji
,
organske kisline
,
sladkorji
,
antociani
,
fenoli
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2012
Št. strani:
Str. 2682-2691
Številčenje:
Vol. 60, No. 10
PID:
20.500.12556/RUL-36364
UDK:
634
ISSN pri članku:
0021-8561
DOI:
10.1021/jf204627m
COBISS.SI-ID:
7030649
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1524
Število prenosov:
415
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:
J. agric. food chem.
Založnik:
American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:
0021-8561
COBISS.SI-ID:
6323975
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
ribes
,
crop load
,
organic acids
,
sugars
,
phenolics
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj