Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Carotenoid and chlorophyll composition of commonly consumed leafy vegetables in Mediterranean countries
ID
Žnidarčič, Dragan
(
Avtor
),
ID
Ban, Dean
(
Avtor
),
ID
Šircelj, Helena
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2011.05.097
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
listnata zelenjava
,
vrtnine
,
zelenjadnice
,
karoteni
,
ksantofili
,
pigmenti
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2011
Št. strani:
Str. 1164-1168
Številčenje:
Vol. 129, Issue 3
PID:
20.500.12556/RUL-36324
UDK:
635
ISSN pri članku:
0308-8146
DOI:
10.1016/j.foodchem.2011.05.097
COBISS.SI-ID:
6678649
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1622
Število prenosov:
392
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Food chemistry
Skrajšan naslov:
Food chem.
Založnik:
Elsevier
ISSN:
0308-8146
COBISS.SI-ID:
6385415
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj