Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Improved lateral discrimination in screening the elemental composition of buckwheat grain by micro-PIXE
ID
Pongrac, Paula
(
Avtor
),
ID
Vogel-Mikuš, Katarina
(
Avtor
),
ID
Regvar, Marjana
(
Avtor
),
ID
Vavpetič, Primož
(
Avtor
),
ID
Pelicon, Primož
(
Avtor
),
ID
Kreft, Ivan
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1021/jf103150d
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
ajda
,
elementi v sledovih
,
sledni elementi
,
hranilna vrednost
,
frakcije mletja
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2011
Št. strani:
Str. 1275-1280
Številčenje:
Vol. 59, no. 4
PID:
20.500.12556/RUL-36321
UDK:
664
ISSN pri članku:
0021-8561
DOI:
10.1021/jf103150d
COBISS.SI-ID:
6591097
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2033
Število prenosov:
800
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:
J. agric. food chem.
Založnik:
American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:
0021-8561
COBISS.SI-ID:
6323975
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
buckwheat
,
trace elements
,
nutritional value
,
milling fractions
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj