izpis_h1_title_alt

Improved lateral discrimination in screening the elemental composition of buckwheat grain by micro-PIXE
Pongrac, Paula (Avtor), Vogel-Mikuš, Katarina (Avtor), Regvar, Marjana (Avtor), Vavpetič, Primož (Avtor), Pelicon, Primož (Avtor), Kreft, Ivan (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1021/jf103150d Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:ajda, elementi v sledovih, sledni elementi, hranilna vrednost, frakcije mletja
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:str. 1275-1280
Številčenje:Vol. 59, no. 4
UDK:664
ISSN pri članku:0021-8561
DOI:10.1021/jf103150d Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6591097 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:919
Število prenosov:716
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:J. agric. food chem.
Založnik:American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:0021-8561
COBISS.SI-ID:6323975 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:buckwheat, trace elements, nutritional value, milling fractions

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj