izpis_h1_title_alt

Improved lateral discrimination in screening the elemental composition of buckwheat grain by micro-PIXE
ID Pongrac, Paula (Avtor), ID Vogel-Mikuš, Katarina (Avtor), ID Regvar, Marjana (Avtor), ID Vavpetič, Primož (Avtor), ID Pelicon, Primož (Avtor), ID Kreft, Ivan (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1021/jf103150d Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:ajda, elementi v sledovih, sledni elementi, hranilna vrednost, frakcije mletja
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:Str. 1275-1280
Številčenje:Vol. 59, no. 4
PID:20.500.12556/RUL-36321 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664
ISSN pri članku:0021-8561
DOI:10.1021/jf103150d Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6591097 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2033
Število prenosov:800
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:J. agric. food chem.
Založnik:American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:0021-8561
COBISS.SI-ID:6323975 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:buckwheat, trace elements, nutritional value, milling fractions

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj