izpis_h1_title_alt

Characterisation of selected hazelnut cultivars: phenology, growing and yielding capacity, market quality and nutraceutical value
Solar, Anita (Avtor), Štampar, Franci (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.4300 Novo okno
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:sadjarstvo, leska, lešnik, hranilna vrednost, pridelek, fenoli, fenolne spojine, sorte, fenologija, fruit growing, corrylus avellana, cultivars, vegetative growth, phenols, phenolic compounds, nutraceutical values
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:str. 1205-1212
Številčenje:Vol. 91, Issue 7
UDK:634
ISSN pri članku:0022-5142
DOI:10.1002/jsfa.4300 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6587513 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:448
Število prenosov:169
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of the science of food and agriculture
Skrajšan naslov:J. Sci. Food Agric.
Založnik:Academic Press
ISSN:0022-5142
COBISS.SI-ID:6595079 Novo okno

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj