izpis_h1_title_alt

Roasting affects phenolic composition and antioxidative activity of hazelnuts (Corylus avellana L.)
Schmitzer, Valentina (Avtor), Slatnar, Ana (Avtor), Veberič, Robert (Avtor), Štampar, Franci (Avtor), Solar, Anita (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1111/j.1750-3841.2010.01898.x Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:sadjarstvo, leska, polifenoli, praženi lešniki, fenoli
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:str. S14-S19
Številčenje:Vol. 76, No. 1
UDK:634
ISSN pri članku:0022-1147
DOI:10.1111/j.1750-3841.2010.01898.x Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6484857 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:773
Število prenosov:269
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of food science
Skrajšan naslov:J. food sci.
Založnik:Institute of food technologists
ISSN:0022-1147
COBISS.SI-ID:5266181 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj