izpis_h1_title_alt

Roasting affects phenolic composition and antioxidative activity of hazelnuts (Corylus avellana L.)
ID Schmitzer, Valentina (Avtor), ID Slatnar, Ana (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Solar, Anita (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1111/j.1750-3841.2010.01898.x Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:sadjarstvo, leska, polifenoli, praženi lešniki, fenoli
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:Str. S14-S19
Številčenje:Vol. 76, No. 1
PID:20.500.12556/RUL-36311 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634
ISSN pri članku:0022-1147
DOI:10.1111/j.1750-3841.2010.01898.x Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6484857 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1589
Število prenosov:512
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of food science
Skrajšan naslov:J. food sci.
Založnik:Institute of food technologists
ISSN:0022-1147
COBISS.SI-ID:5266181 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj