Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Roasting affects phenolic composition and antioxidative activity of hazelnuts (Corylus avellana L.)
ID
Schmitzer, Valentina
(
Avtor
),
ID
Slatnar, Ana
(
Avtor
),
ID
Veberič, Robert
(
Avtor
),
ID
Štampar, Franci
(
Avtor
),
ID
Solar, Anita
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1111/j.1750-3841.2010.01898.x
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
sadjarstvo
,
leska
,
polifenoli
,
praženi lešniki
,
fenoli
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2011
Št. strani:
Str. S14-S19
Številčenje:
Vol. 76, No. 1
PID:
20.500.12556/RUL-36311
UDK:
634
ISSN pri članku:
0022-1147
DOI:
10.1111/j.1750-3841.2010.01898.x
COBISS.SI-ID:
6484857
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1589
Število prenosov:
512
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Journal of food science
Skrajšan naslov:
J. food sci.
Založnik:
Institute of food technologists
ISSN:
0022-1147
COBISS.SI-ID:
5266181
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj