izpis_h1_title_alt

The influence of organic/integrated production on the content of phenolic compounds in apple leaves and fruits in four different varieties over a 2-year period
ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), ID Slatnar, Ana (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.4093 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:sadjarstvo, jablana, sorte, fenoli, fenolne spojine, flavonoidi, integrirano pridelovanje, organsko pridelovanje, fruit growing, apples, cultivars, phenols, phenolic compounds, flavonoids, antioxidants, integrated production, organic production
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:Str. 2366-2378
Številčenje:Vol. 90, Issue 14
PID:20.500.12556/RUL-36301 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.11:631.524.86
ISSN pri članku:0022-5142
DOI:10.1002/jsfa.4093 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6373497 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1629
Število prenosov:331
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of the science of food and agriculture
Skrajšan naslov:J. Sci. Food Agric.
Založnik:Academic Press
ISSN:0022-5142
COBISS.SI-ID:6595079 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj