izpis_h1_title_alt

The influence of organic/integrated production on the content of phenolic compounds in apple leaves and fruits in four different varieties over a 2-year period
Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), Slatnar, Ana (Avtor), Štampar, Franci (Avtor), Veberič, Robert (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.4093 Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:sadjarstvo, jablana, sorte, fenoli, fenolne spojine, flavonoidi, integrirano pridelovanje, organsko pridelovanje, fruit growing, apples, cultivars, phenols, phenolic compounds, flavonoids, antioxidants, integrated production, organic production
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:str. 2366-2378
Številčenje:Vol. 90, Issue 14
UDK:634.11:631.524.86
ISSN pri članku:0022-5142
DOI:10.1002/jsfa.4093 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6373497 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:537
Število prenosov:166
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of the science of food and agriculture
Skrajšan naslov:J. Sci. Food Agric.
Založnik:Academic Press
ISSN:0022-5142
COBISS.SI-ID:6595079 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj