| Jezik: | Angleški jezik |
|---|
| Ključne besede: | antioksidanti, češnja, prunus avium, sladkorji, kisline, pridelek, teža plodov, antociani, polifenoli, cherries, organic acids, phenolics, anthocyanins, yield, fruit weight, firmness, soluble solids, titratable acidity |
|---|
| Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
|---|
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
|---|
| Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
|---|
| Leto izida: | 2010 |
|---|
| Št. strani: | Str. 4928-4933 |
|---|
| Številčenje: | Vol. 58, No. 8 |
|---|
| PID: | 20.500.12556/RUL-36282  |
|---|
| UDK: | 634.1/.7 |
|---|
| ISSN pri članku: | 0021-8561 |
|---|
| DOI: | 10.1021/jf903755b  |
|---|
| COBISS.SI-ID: | 6252665  |
|---|
| Datum objave v RUL: | 10.07.2015 |
|---|
| Število ogledov: | 3954 |
|---|
| Število prenosov: | 593 |
|---|
| Metapodatki: |  |
|---|
|
:
|
Kopiraj citat |
|---|
| Objavi na: |  |
|---|