izpis_h1_title_alt

Sweet cherry pomological and biochemical characteristics influenced by rootstock
Usenik, Valentina (Avtor), Fajt, Nikita (Avtor), Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), Slatnar, Ana (Avtor), Štampar, Franci (Avtor), Veberič, Robert (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1021/jf903755b Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:antioksidanti, češnja, prunus avium, sladkorji, kisline, pridelek, teža plodov, antociani, polifenoli, cherries, organic acids, phenolics, anthocyanins, yield, fruit weight, firmness, soluble solids, titratable acidity
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:str. 4928-4933
Številčenje:Vol. 58, No. 8
UDK:634.1/.7
ISSN pri članku:0021-8561
DOI:10.1021/jf903755b Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6252665 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:680
Število prenosov:266
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:J. agric. food chem.
Založnik:American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:0021-8561
COBISS.SI-ID:6323975 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj