izpis_h1_title_alt

Sweet cherry pomological and biochemical characteristics influenced by rootstock
ID Usenik, Valentina (Avtor), ID Fajt, Nikita (Avtor), ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), ID Slatnar, Ana (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1021/jf903755b Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:antioksidanti, češnja, prunus avium, sladkorji, kisline, pridelek, teža plodov, antociani, polifenoli, cherries, organic acids, phenolics, anthocyanins, yield, fruit weight, firmness, soluble solids, titratable acidity
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:Str. 4928-4933
Številčenje:Vol. 58, No. 8
PID:20.500.12556/RUL-36282 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.1/.7
ISSN pri članku:0021-8561
DOI:10.1021/jf903755b Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6252665 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2860
Število prenosov:477
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:J. agric. food chem.
Založnik:American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:0021-8561
COBISS.SI-ID:6323975 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj