Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
The influence of exposure to light on the phenolic content of 'Fuji' apple
ID
Jakopič, Jerneja
(
Avtor
),
ID
Štampar, Franci
(
Avtor
),
ID
Veberič, Robert
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2009.09.004
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
fruit position
,
apples
,
phenols
,
anthocyanins
,
quercetin glycoside
,
light
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2009
Št. strani:
Str. 234-239
Številčenje:
Vol. 123, No. 2
PID:
20.500.12556/RUL-36260
UDK:
634.11
ISSN pri članku:
0304-4238
DOI:
10.1016/j.scienta.2009.09.004
COBISS.SI-ID:
6090873
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1960
Število prenosov:
378
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Scientia horticulturae
Skrajšan naslov:
Sci. hortic.
Založnik:
Elsevier
ISSN:
0304-4238
COBISS.SI-ID:
5191687
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
jablana
,
osvetljenost
,
sadjarstvo
,
osvetlitev
,
antocianini
,
kvercetini
,
položaj ploda
,
fenoli
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj