izpis_h1_title_alt

The influence of exposure to light on the phenolic content of 'Fuji' apple
ID Jakopič, Jerneja (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2009.09.004 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fruit position, apples, phenols, anthocyanins, quercetin glycoside, light
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Št. strani:Str. 234-239
Številčenje:Vol. 123, No. 2
PID:20.500.12556/RUL-36260 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.11
ISSN pri članku:0304-4238
DOI:10.1016/j.scienta.2009.09.004 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6090873 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1960
Število prenosov:378
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Scientia horticulturae
Skrajšan naslov:Sci. hortic.
Založnik:Elsevier
ISSN:0304-4238
COBISS.SI-ID:5191687 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:jablana, osvetljenost, sadjarstvo, osvetlitev, antocianini, kvercetini, položaj ploda, fenoli

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj