izpis_h1_title_alt

Accumulation of phenolic compounds in apple in response to infection by the scab pathogen, Venturia inaequalis
ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.pmpp.2009.09.003 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:apples, malus domestica, apple scab, flavonoids, dihydrochalones, hydroxybenzoic acids, hydroxycinnamic acids
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Št. strani:Str. 60-67
Številčenje:Vol. 74, Iss. 1
PID:20.500.12556/RUL-36258 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.1/.7
ISSN pri članku:0885-5765
DOI:10.1016/j.pmpp.2009.09.003 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6083961 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1729
Število prenosov:431
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Physiological and molecular plant pathology
Skrajšan naslov:Physiol. mol. plant pathol.
Založnik:Academic Press
ISSN:0885-5765
COBISS.SI-ID:442984 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj