izpis_h1_title_alt

Comparative study of primary and secondary metabolites in 11 cultivars of persimmon fruit (Diospyros kaki L.)
Veberič, Robert (Avtor), Jurhar Grabnar, Jana (Avtor), Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), Štampar, Franci (Avtor), Schmitzer, Valentina (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2009.06.044 Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:kemična sestava, karotenoidi, kaki, organske kisline, fenoli, antioksidanti
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:str. 477-483
Številčenje:Vol. 119, No. 2
UDK:543
ISSN pri članku:0308-8146
DOI:10.1016/j.foodchem.2009.06.044 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6031737 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:809
Število prenosov:172
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Food chemistry
Skrajšan naslov:Food chem.
Založnik:Applied Science Publishers
ISSN:0308-8146
COBISS.SI-ID:6385415 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:persimmon, organic acids, sugars, phenolic compounds, carotenoids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj