izpis_h1_title_alt

Comparative study of primary and secondary metabolites in 11 cultivars of persimmon fruit (Diospyros kaki L.)
ID Veberič, Robert (Avtor), ID Jurhar Grabnar, Jana (Avtor), ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Schmitzer, Valentina (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2009.06.044 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:kemična sestava, karotenoidi, kaki, organske kisline, fenoli, antioksidanti
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:Str. 477-483
Številčenje:Vol. 119, No. 2
PID:20.500.12556/RUL-36253 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:543
ISSN pri članku:0308-8146
DOI:10.1016/j.foodchem.2009.06.044 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6031737 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1985
Število prenosov:364
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Food chemistry
Skrajšan naslov:Food chem.
Založnik:Elsevier
ISSN:0308-8146
COBISS.SI-ID:6385415 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:persimmon, organic acids, sugars, phenolic compounds, carotenoids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj