izpis_h1_title_alt

Uporaba izvlečka lubja bele jelke (Abies alba Mill.) za pripravo čebelarskih izdelkov : diplomsko delo
Martinc, Nina (Avtor), Božič, Janko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://pefprints.pef.uni-lj.si/1131/1/DIPLOMA%2DNina_Martinc.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, čebele, čebelarstvo, bela jelka, izvleček lubja
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:PEF - Pedagoška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[N. Martinc]
Št. strani:IX, 43 str.
Kraj:Ljubljana
UDK:638.1(043.2)
COBISS.SI-ID:9446729 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:983
Število prenosov:285
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj