izpis_h1_title_alt

Uporabnost kulinaričnega trikotnika Claude Lévi-Straussa v družboslovnem raziskovanju prehrane : diplomsko delo
ID Vižintin, Jure (Avtor), ID Šterk, Karmen (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/vizintin-jure.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Vižintin]
Leto izida:2011
Št. strani:70 f.
PID:20.500.12556/RUL-19858 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:572(043.2)
COBISS.SI-ID:30441309 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:989
Število prenosov:156
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj