izpis_h1_title_alt

The impact of processing methods on the quality of Sudanese withe cheese produces by small scale in New Halfa area
ID Elkhider, I.A.E. (Avtor), ID El Zubeir, I.E.M. (Avtor), ID Basheir, A.A. (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/zootehnika/100-2012/PDF/100-2012-2-131-137.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:milk products, Sudanese white cheese, manufacturing, composition, small producers, Sudan
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:Str. 131-137
Številčenje:Vol. 100, no. 2
PID:20.500.12556/RUL-17719 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.3
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:3177352 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1793
Število prenosov:234
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, siri, sudanski beli sir, izdelava, sestava, mali proizvajalci, Sudan

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj