izpis_h1_title_alt

The impact of processing methods on the quality of Sudanese withe cheese produces by small scale in New Halfa area
Elkhider, I.A.E. (Avtor), El Zubeir, I.E.M. (Avtor), Basheir, A.A. (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/zootehnika/100-2012/PDF/100-2012-2-131-137.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:milk products, Sudanese white cheese, manufacturing, composition, small producers, Sudan
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:str. 131-137
Številčenje:Vol. 100, no. 2
UDK:637.3
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:3177352 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:641
Število prenosov:178
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, siri, sudanski beli sir, izdelava, sestava, mali proizvajalci, Sudan

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj