Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
The impact of processing methods on the quality of Sudanese withe cheese produces by small scale in New Halfa area
ID
Elkhider, I.A.E.
(
Avtor
),
ID
El Zubeir, I.E.M.
(
Avtor
),
ID
Basheir, A.A.
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://aas.bf.uni-lj.si/zootehnika/100-2012/PDF/100-2012-2-131-137.pdf
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
milk products
,
Sudanese white cheese
,
manufacturing
,
composition
,
small producers
,
Sudan
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2012
Št. strani:
Str. 131-137
Številčenje:
Vol. 100, no. 2
PID:
20.500.12556/RUL-17719
UDK:
637.3
ISSN pri članku:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
3177352
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1793
Število prenosov:
234
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:
Acta agric. Slov.
Založnik:
Biotehniška fakulteta
ISSN:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
213840640
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mlečni izdelki
,
siri
,
sudanski beli sir
,
izdelava
,
sestava
,
mali proizvajalci
,
Sudan
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj