izpis_h1_title_alt

Pregled potvorb živil skozi zgodovino - dejanja slučaja, nuje ali namere?
ID Škrabanja, Vida (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/maj2011/06skrabanja.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hrana, živila, pretvorbe
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:Str. 131-136
Številčenje:Vol. 97, No. 2
PID:20.500.12556/RUL-17669 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:6703993 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1583
Število prenosov:218
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:food, food industry, food safety, standards, ethics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj