Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Napredno
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Kaj bomo jedli jutri – hrana v trajnostnih prehranskih sistemih : 32. Bitenčevi živilski dnevi
ID
Demšar, Lea
(
Urednik
),
ID
Polak, Tomaž
(
Urednik
),
ID
Burkan Makivić, Lina
(
Urednik
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(12,24 MB)
MD5: 3389DF2B1835D548FF1D8789F09D8393
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živilstvo
,
živilska industrija
,
trajnostni razvoj
,
prehrana
,
zdravje
,
mesni nadomestki
,
stranski proizvodi
,
bioaktivne snovi
,
antioksidanti
,
funkcionalna živila
,
zborniki
,
elektronske knjige
Vrsta gradiva:
Zbornik
Tipologija:
2.32 - Zbornik recenziranih znanstvenih prispevkov na domači konferenci
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Status publikacije:
Objavljeno
Različica publikacije:
Objavljena publikacija
PID:
20.500.12556/RUL-169506
COBISS.SI-ID:
237807875
Datum objave v RUL:
04.06.2025
Število ogledov:
688
Število prenosov:
731
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj