izpis_h1_title_alt

Reorganizacija proizvodnje v manjšem mizarskem podjetju po metodi 20 ključev s poudarkom na uvajanju ključev št. 1 in 14 : diplomsko delo - visokošolski strokovni študij
ID Nedeljko, Uroš (Avtor), ID Oblak, Leon (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Kropivšek, Jože (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,14 MB)
MD5: 511108A903B872FD470E521B57F8E8B0

Izvleček
V diplomski nalogi sem prikazal reorganizacijo proizvodnje v manjšem mizarskem podjetju Kuhinje Erjavec, ki se ukvarja predvsem z izdelavo bivalnega pohištva. Uporabili smo metodo 20 ključev s poudarkom na ključih 1 in 14. Po uvedbi teh dveh ključev smo analizirali izboljšave pri čiščenju in organizaciji delovnih mest, zbiranju koristnih predlogov za izboljšave in učinke na motiviranje zaposlenih. S pomočjo uporabljene metode smo ovrednotili stanje pred in po uvedbi. Analiza stanja po izvedbi delne reorganizacije proizvodnje je pokazala, da je bila uvedba metode 20 ključev v podjetju smiselna in koristna

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:metoda 20 ključev, reorganizacija proizvodnje, Kuhinje Erjavec
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:U. Nedeljko
Leto izida:2016
Št. strani:VIII, 56 f.
PID:20.500.12556/RUL-158868 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:658.51:674
COBISS.SI-ID:2560137 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:21.06.2024
Število ogledov:195
Število prenosov:13
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Reorganization of production in a small woodworking company based on the 20 keys method by implementing keys no. 1 and 14 : graduation thesis - higher professional studies
Izvleček:
The thesis discusses reorganization of production in the company Kuhinje Erjavec, a small woodworking business specializing in production of furniture for living spaces. With the goal of reaching greater productivity, the 20 keys method was applied, namely keys no. 1 and 14. Following the implementation of these two methods, we analyzed the improvements in the area of cleaning and workstation organization, changes in terms of gathering of useful suggestions for further improvements, as well as the effects on employee motivation. This analysis allowed us to evaluate the situation before and after the reorganization process. The result showed that partial reorganization of the company's production using the 20 key method was reasonable and efficient

Ključne besede:the 20 key method, production reorganization, Kuhinje Erjavec

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj