izpis_h1_title_alt

Vpliv glukoze in temperature na produkcijo biološko aktivnih snovi v organskih ekstraktih nekaterih halofilnih in halotolerantnih gliv redu Dothideales in izbranih kvasovk : diplomsko delo
ID Horvat, Mojca (Avtor), ID Sepčić, Kristina (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Gunde-Cimerman, Nina (Komentor), ID Ambrožič, Jerneja (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,16 MB)
MD5: 9A6E40491E481F6955B30D22659728BE
PID: 20.500.12556/rul/5ecac130-4e47-4417-ac31-5558fb71ce39

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:halofilne in halotolerantne glive, naravni produkti, ekstrakti, hemoliza, inhibicija acetilholinesteraze, protibakterijska aktivnost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Horvat]
Leto izida:2010
Št. strani:XI, 79 f.
PID:20.500.12556/RUL-15771 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:577.1.:582.28(043.2)
COBISS.SI-ID:2193487 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1745
Število prenosov:418
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:halophile and halotolerant fungi, natural products, extracts, hemolysis, acetylcholinesterase inhibition, antibacterial activity

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj