izpis_h1_title_alt

Microbiological examination of food : instructions and workbook for microbiological examination of food laboratory exercises
ID Jeršek, Barbara (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,04 MB)
MD5: A728A38DBA6183D757CBEA15A5DCF6A2

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:food microbiology
Vrsta gradiva:Delovni zvezek za višje in visoke šole
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotechnical Faculty, Department of Food Science
Leto izida:2023
PID:20.500.12556/RUL-144954 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.67.08(075.8)(076.5)(0.034.2)
COBISS.SI-ID:147698691 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:04.04.2023
Število ogledov:332
Število prenosov:41
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živilska mikrobiologija

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj