Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Mikrobiološka preiskava živil : navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
ID
Jeršek, Barbara
(
Avtor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,19 MB)
MD5: 954DA5497A234282CE960B828553256E
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živilska mikrobiologija
Vrsta gradiva:
Delovni zvezek za višje in visoke šole
Tipologija:
2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:
2023
PID:
20.500.12556/RUL-144953
UDK:
579.67.08(075.8)(076.5)(0.034.2)
COBISS.SI-ID:
147690755
Datum objave v RUL:
04.04.2023
Število ogledov:
971
Število prenosov:
409
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj