izpis_h1_title_alt

Vpliv modificirane atmosfere na fizikalno kemijske parametre slovenskih češenj (Prunus avium) : diplomsko delo, univerzitetni študij
Fajić, Anita (Avtor), Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Košmerl, Tatjana (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_fajic_anita.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:češnje, Prunus avium, skladiščenje češenj, normalna atmosfera, modificirana atmosfera, fizikalnokemijske lastnosti, polifenoli, antioksidativni potencial, barva češenj, trdota češenj, suha snov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[A. Fajić]
Št. strani:IX, 53 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:664.8.03:634.23:547.56:543.61
COBISS.SI-ID:4079224 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:427
Število prenosov:193
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:cherries, Prunus avium, storage of cherries, normal atmosphere, modified atmosphere, physicochemical properties, polyphenols, antioxidative potential, colour of cherries, firmness of cherries, soluble solids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj