izpis_h1_title_alt

Vsebnost fenolnih spojin in antioksidativni učinek ekstrakta oljnih pogač bele gorjušice in lanu : diplomsko delo, univerzitetni študij
Kaiser, Jernej (Avtor), Abramovič, Helena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Vidrih, Rajko (Komentor), Cigić, Blaž (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_kaiser_jernej.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:oljne pogače, bela gorjušica, Sinapsis alba L., lan, Linum usitatissimum, ekstrakti oljnih pogač, fenolne spojine, antioksidativna aktivnost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[J. Kaiser]
Št. strani:X, 53 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.85:547.56+577.1
COBISS.SI-ID:4034168 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:913
Število prenosov:355
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:press cakes, white mustard, Sinapsis alba L., flaxseed, Linum usitatissimum, press cakes extracts, phenolic compounds, antioxidant activity

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj