izpis_h1_title_alt

Ugotavljanje kritičnih kontrolnih točk v klavnici in pakirnici piščančjega mesa in izdelkov : diplomsko delo, univerzitetni študij
Tušar, Tina (Avtor), Smole Možina, Sonja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Demšar, Lea (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_tusar_tina.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:nadzor nad živili, higiena živil, higiena živilskih obratov, klavnice, piščančje meso, kritične kontrolne točke, HACCP, razkužila, čistilna sredstva, Campylobacter spp., Listeria monocytogenes, Salmonella spp.
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[T. Tušar]
Št. strani:XII, 73 f., [6] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:614.3+614.97:637.54:579.67
COBISS.SI-ID:3942520 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:590
Število prenosov:262
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:food control, food hygiene, processing plants hygiene, slaughterhouses, poultry meat, critical control points, HACCP, disinfectants, cleaning agents, Campylobacter spp., Listeria monocytogenes, Salmonella spp.

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj