izpis_h1_title_alt

Ugotavljanje kritičnih kontrolnih točk v klavnici in pakirnici piščančjega mesa in izdelkov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Tušar, Tina (Avtor), ID Smole Možina, Sonja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,15 MB)
MD5: 4D11ACA05A5C2BE79526BB4443866D14
PID: 20.500.12556/rul/84564dcb-7cad-4227-8b3f-93dac1d38893

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:nadzor nad živili, higiena živil, higiena živilskih obratov, klavnice, piščančje meso, kritične kontrolne točke, HACCP, razkužila, čistilna sredstva, Campylobacter spp., Listeria monocytogenes, Salmonella spp.
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[T. Tušar]
Št. strani:XII, 73 f., [6] f. pril.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/RUL-1385 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:614.3+614.97:637.54:579.67
COBISS.SI-ID:3942520 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1214
Število prenosov:389
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Critical control points in poultry slaughterhouse and packaging room : graduation thesis, university studies
Ključne besede:food control, food hygiene, processing plants hygiene, slaughterhouses, poultry meat, critical control points, HACCP, disinfectants, cleaning agents, Campylobacter spp., Listeria monocytogenes, Salmonella spp.

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj