Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv dodatka sladkornega sirupa na parametre kakovosti različnih vrst medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Mehle, Katarina
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(976,21 KB)
MD5: 2F880DBA402FE5AF7E6E9390687689C2
PID:
20.500.12556/rul/68a9bb38-1461-4f88-ad33-ef2870476cc4
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
med
,
pristen med
,
potvorjen med
,
fruktozno-glukozni sirup
,
vsebnost vode
,
električna prevodnost
,
sladkorji v medu
,
vrednost pH
,
proste kisline
,
skupne kisline
,
laktoni
,
specifični kot zasuka
,
aktivnost diastaze
,
vsebnost hidroksimetilfurfurala
,
vsebnost aminokisline prolin
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Mehle]
Leto izida:
2011
Št. strani:
XII, 71 f., [2] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-1379
UDK:
638.162+664.162.71:543.2/.9
COBISS.SI-ID:
3931000
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2655
Število prenosov:
401
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of the addition of sugar syrup on the quality parameters of different types of honey : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
honeys
,
genuine honey
,
adulterated honey
,
fructose-gluctose syrups
,
water content
,
electrical conductivity
,
sugars in honey
,
pH value
,
free acids
,
total acids
,
lactones
,
specific rotation
,
diastase number
,
hydroxymethylfurfural content
,
proline content
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj