Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv enoloških taninov na kakovost vina teran PTP : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Novak, Sanja
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(691,22 KB)
MD5: C02D86C29CE873CA45D23E456FBF5FD4
PID:
20.500.12556/rul/3b039714-cffe-4a67-8d9f-f7b04324d7d2
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
rdeče vino
,
teran
,
tanini
,
enološka sredstva
,
enološki tanini
,
fenolne spojine
,
antocianini
,
barva vina
,
antiokisidativni potencial
,
kemijska sestava
,
senzorična analiza
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[S. Novak]
Leto izida:
2011
Št. strani:
XIV, 65 f., [23] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-1373
UDK:
663.251/.253:547.98:543.92
COBISS.SI-ID:
3920504
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2401
Število prenosov:
470
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of oenological tannins on quality of wine Teran PTP : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wines
,
red wines
,
Teran
,
tannins
,
oenological agents
,
enological tannins
,
phenolic compounds
,
anthocyanins
,
color of wine
,
antioxidant potential
,
chemical composition
,
sensory analysis
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj