izpis_h1_title_alt

Vpliv enoloških taninov na kakovost vina teran PTP : diplomsko delo, univerzitetni študij
Novak, Sanja (Avtor), Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (691,22 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, rdeče vino, teran, tanini, enološka sredstva, enološki tanini, fenolne spojine, antocianini, barva vina, antiokisidativni potencial, kemijska sestava, senzorična analiza
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[S. Novak]
Št. strani:XIV, 65 f., [23] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.251/.253:547.98:543.92
COBISS.SI-ID:3920504 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1040
Število prenosov:306
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of oenological tannins on quality of wine Teran PTP : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, red wines, Teran, tannins, oenological agents, enological tannins, phenolic compounds, anthocyanins, color of wine, antioxidant potential, chemical composition, sensory analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj