izpis_h1_title_alt

Vpliv enoloških taninov na kakovost vina teran PTP : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Novak, Sanja (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (691,22 KB)
MD5: C02D86C29CE873CA45D23E456FBF5FD4
PID: 20.500.12556/rul/3b039714-cffe-4a67-8d9f-f7b04324d7d2

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, rdeče vino, teran, tanini, enološka sredstva, enološki tanini, fenolne spojine, antocianini, barva vina, antiokisidativni potencial, kemijska sestava, senzorična analiza
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Novak]
Leto izida:2011
Št. strani:XIV, 65 f., [23] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1373 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.251/.253:547.98:543.92
COBISS.SI-ID:3920504 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2401
Število prenosov:470
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of oenological tannins on quality of wine Teran PTP : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, red wines, Teran, tannins, oenological agents, enological tannins, phenolic compounds, anthocyanins, color of wine, antioxidant potential, chemical composition, sensory analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj