Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | vino, rdeče vino, teran, tanini, enološka sredstva, enološki tanini, fenolne spojine, antocianini, barva vina, antiokisidativni potencial, kemijska sestava, senzorična analiza |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo (m5) |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta |
---|
Leto izida: | 2011 |
---|
Založnik: | [S. Novak] |
---|
Št. strani: | XIV, 65 f., [23] f. pril. |
---|
Kraj: | Ljubljana |
---|
UDK: | 663.251/.253:547.98:543.92 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3920504  |
---|
Število ogledov: | 1038 |
---|
Število prenosov: | 306 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
|
Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
:
|
|
---|
Objavi na: |  |
|