Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Mikrobiološka preiskava živil : navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
ID
Jeršek, Barbara
(
Avtor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(692,93 KB)
MD5: FEC7E7EB60CE9212BFFEC4DDFA72E588
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živilska mikrobiologija
Vrsta gradiva:
Delovni zvezek za višje in visoke šole
Tipologija:
2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:
2022
Št. strani:
44 str.
PID:
20.500.12556/RUL-135470
UDK:
579.67.08(075.8)(076.5)(0.034.2)
COBISS.SI-ID:
101732611
Datum objave v RUL:
16.03.2022
Število ogledov:
1226
Število prenosov:
298
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj