izpis_h1_title_alt

Mikrobiološka preiskava živil : navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
ID Jeršek, Barbara (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (692,93 KB)
MD5: FEC7E7EB60CE9212BFFEC4DDFA72E588

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živilska mikrobiologija
Vrsta gradiva:Delovni zvezek za višje in visoke šole
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2022
Št. strani:44 str.
PID:20.500.12556/RUL-135470 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.67.08(075.8)(076.5)(0.034.2)
COBISS.SI-ID:101732611 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:16.03.2022
Število ogledov:858
Število prenosov:277
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj