izpis_h1_title_alt

Protimikrobno delovanje kombinacije ekstrakta Alpinia katsumadai in epigalokatehin galata na bakterijski koktajl : diplomsko delo, univerzitetni študij
Kinčič, Anja (Avtor), Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Klančnik, Anja (Komentor), Abramovič, Helena (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_kincic_anja.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:patogene bakterije, protimikrobno delovanje, rastlinski ekstrakti, Alpinia katsumadai, epigalokatehin galat, bakterijski koktajl, Listeria monocytogenes, Campylobacter jejuni, Escherichia coli, minimalna inhibitorna koncentracija, inhibicija rasti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Založnik:[A. Kinčič]
Št. strani:XIII, 64 f., [3] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:579.24+579.26+579.67:547.9
COBISS.SI-ID:3818360 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:687
Število prenosov:203
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:pathogenic bacteria, antimicrobial activity, plant extracts, Alpinia katsumadai, epigallocatechin gallate, bacterial cocktail, Listeria monocytogenes, Campylobacter jejuni, Escherichia coli, minimal inhibitory concentration, growth inhibition

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj