izpis_h1_title_alt

Protimikrobno delovanje enostavnih fenolnih spojin ter ekstraktov rožmarina in žajblja na različne vrste bakterij : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Krznar, Darja (Avtor), ID Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Abram, Veronika (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (624,23 KB)
MD5: AA6DBB5A27A17BEB7C1109BF5C1064C1
PID: 20.500.12556/rul/bb6e0dfd-9570-4649-b88b-c47d174d4c4e

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:protimikrobne snovi, rastlinski ekstrakti, ekstrakt rožmarina, ekstrakt žajblja, epigalokatehin galat, galna kislina, klorogenska kislina, metode razredčevanja, minimalna inhibitorna koncentracija, razdeto meso, odpornost bakterij, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[D. Krznar]
Leto izida:2010
Št. strani:XI, 70 f.
PID:20.500.12556/RUL-1334-d545e5b7-80a9-dfac-dfad-ac5c359942d5 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.24+579.26:547.56
COBISS.SI-ID:3774328 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2312
Število prenosov:367
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Antimicrobial activity of simple phenolic compunds and extracts of rosemary and sage against different bacteria : graduation thesis, university studies
Ključne besede:antimicrobial compounds, plant extracts, rosemary extract, sage extract, epigallocatechin gallate, gallic acid, chlorogenic acid, dilution methods, minimal inhibitory concentration, minced meat, bacterial resistance, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj