izpis_h1_title_alt

Antioksidativni potencial vojaških obrokov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Horvat, Peter (Avtor), ID Simčič, Marjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Cigić, Blaž (Komentor), ID Salobir, Janez (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (588,30 KB)
MD5: 5D31FAD6DC4F05B476FEE0A50BD17F03
PID: 20.500.12556/rul/bfc235e1-9f0b-4135-bef2-02c43a5f83de

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana, prehrana vojakov, vojaška prehrana, celodnevni vojaški obroki, Slovenska vojska, antioksidativni potencial, vitamin C, vitamin E, askorbinska kislina, dehidroaskorbinska kislina
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Horvat]
Leto izida:2009
Št. strani:XI, 47 f.
PID:20.500.12556/RUL-1325 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.2-057.36:577.164.2:641.1
COBISS.SI-ID:3736696 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1681
Število prenosov:412
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Antioxidant potential of military meals : graduation thesis, university studies
Ključne besede:nutrition, military nutrition, military meals, Slovenian army, antioxidant potential, vitamin C, vitamin E, ascorbic acid, dehydroascorbic acid

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj