izpis_h1_title_alt

Evaluation of dietary supplements containing viable bacteria by cultivation/MALDI-TOF mass spectrometry and PCR identification
ID Mohar Lorbeg, Petra (Avtor), ID Golob, Majda (Avtor), ID Kramer, Mateja (Avtor), ID Treven, Primož (Avtor), ID Bogovič Matijašić, Bojana (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (369,17 KB)
MD5: 93D0D6730032D2D6C033175688F42430
URLURL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2021.700138/abstract Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:lactobacilli, bifidobacteria, dietary supplements, MALDI-TOF MS, identification, probiotic, PCR, viability
Vrsta gradiva:Članek v reviji (dk_c)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
VF - Veterinarska fakulteta
Leto izida:2021
Status objave pri reviji:Objavljeno
Verzija članka:Založnikova različica članka
Št. strani:14 str.
Številčenje:Vol. 12, art. 700138
PID:20.500.12556/RUL-132100 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579
ISSN pri članku:1664-302X
DOI:10.3389/fmicb.2021.700138 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:67936003 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:12.10.2021
Število ogledov:321
Število prenosov:79
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:Frontiers in microbiology
Skrajšan naslov:Front. microbiol.
Založnik:Frontiers Research Foundation
ISSN:1664-302X
COBISS.SI-ID:4146296 Povezava se odpre v novem oknu

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.
Začetek licenciranja:19.07.2021

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mikrobiologija, probiotiki, prehranska dopolnila

Projekti

Financer:ARRS - Agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P4-0097
Naslov:Prehrana in mikrobna ekologija prebavil

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj