izpis_h1_title_alt

Razvoj funkcionalnega mesnega izdelka - jetrne paštete s koencimom Q10 : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Koren, Maja (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (961,62 KB)
MD5: C3759B844C64B6046D2F91ABDA03B5F5
PID: 20.500.12556/rul/ac19baab-7ffa-486b-8725-7aa17c2e3009

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesni izdelki, funkcionalna živila, razvoj novega izdelka, paštete, perutninska jetrna pašteta, živilski dodatki, koencim Q10, askorbinska kislina, [alfa]-tokoferol
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[M. Koren]
Št. strani:X, 69 f.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/RUL-1320 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.52+664.931:637.54:612.35
COBISS.SI-ID:3710584 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1319
Število prenosov:342
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Development of functional meat product - liver pate with coenzyme Q10 : graduation thesis, university studies
Ključne besede:meat products, functional foods, development of new products, pates, poultry liver pate, food supplements, coenzyme Q10, ascorbic acid, [alpha]-tochopherol

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj