Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Razvoj funkcionalnega mesnega izdelka - jetrne paštete s koencimom Q10 : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Koren, Maja
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(961,62 KB)
MD5: C3759B844C64B6046D2F91ABDA03B5F5
PID:
20.500.12556/rul/ac19baab-7ffa-486b-8725-7aa17c2e3009
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mesni izdelki
,
funkcionalna živila
,
razvoj novega izdelka
,
paštete
,
perutninska jetrna pašteta
,
živilski dodatki
,
koencim Q10
,
askorbinska kislina
,
[alfa]-tokoferol
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Koren]
Leto izida:
2009
Št. strani:
X, 69 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1320
UDK:
637.52+664.931:637.54:612.35
COBISS.SI-ID:
3710584
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2017
Število prenosov:
398
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Development of functional meat product - liver pate with coenzyme Q10 : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
meat products
,
functional foods
,
development of new products
,
pates
,
poultry liver pate
,
food supplements
,
coenzyme Q10
,
ascorbic acid
,
[alpha]-tochopherol
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj