izpis_h1_title_alt

Razvoj funkcionalnega mesnega izdelka - jetrne paštete s koencimom Q10 : diplomsko delo, univerzitetni študij
Koren, Maja (Avtor), Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Polak, Tomaž (Komentor), Cigić, Blaž (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_koren_maja.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesni izdelki, funkcionalna živila, razvoj novega izdelka, paštete, perutninska jetrna pašteta, živilski dodatki, koencim Q10, askorbinska kislina, [alfa]-tokoferol
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[M. Koren]
Št. strani:X, 69 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:637.52+664.931:637.54:612.35
COBISS.SI-ID:3710584 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:867
Število prenosov:267
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:meat products, functional foods, development of new products, pates, poultry liver pate, food supplements, coenzyme Q10, ascorbic acid, [alpha]-tochopherol

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj