izpis_h1_title_alt

Določanje selena v mesu in mesnih izdelkih slovenskega porekla : diplomsko delo, univerzitetni študij
Vidmar, Marjanca (Avtor), Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Stibilj, Vekoslava (Komentor), Žlender, Božidar (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_vidmar_marjanca.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:meso, mesni izdelki, slovensko poreklo, selen, hidridna tehnika atomske fluorescenčne spektrometrije, HG AFS
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[M. Vidmar]
Št. strani:IX, 53 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:637.5:546.23:543.426.1
COBISS.SI-ID:3642488 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:687
Število prenosov:234
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:meat, meat products, Slovenian origin, selenium, hidride generation atomic fluorescence spectrometry, HG AFS

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj