izpis_h1_title_alt

Vpliv covid-19 krize na stališča slovenskih potrošnikov do lokalno pridelane hrane : magistrsko delo
ID Subić, Laura (Avtor), ID Pavasović Trošt, Tamara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/subic4216-B.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Slovenija, prehrana, živilska industrija, poreklo blaga, potrošnik, izbira, ponudba, povpraševanje, analiza
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[L. Subić]
Leto izida:2021
Št. strani:VI, 75, 60 str.
PID:20.500.12556/RUL-129413 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:366
COBISS.SI-ID:64530947 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:02.09.2021
Število ogledov:715
Število prenosov:31
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The impact of the covid-19 crisis on Slovenian consumer attitudes towards locally-sourced food products
Ključne besede:Slovenia, nutrition, food industry, country of origin, consumer, choice, supply, demand, analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj