Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv covid-19 krize na stališča slovenskih potrošnikov do lokalno pridelane hrane : magistrsko delo
ID
Subić, Laura
(
Avtor
),
ID
Pavasović Trošt, Tamara
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/subic4216-B.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
Slovenija
,
prehrana
,
živilska industrija
,
poreklo blaga
,
potrošnik
,
izbira
,
ponudba
,
povpraševanje
,
analiza
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[L. Subić]
Leto izida:
2021
Št. strani:
VI, 75, 60 str.
PID:
20.500.12556/RUL-129413
UDK:
366
COBISS.SI-ID:
64530947
Datum objave v RUL:
02.09.2021
Število ogledov:
1073
Število prenosov:
44
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The impact of the covid-19 crisis on Slovenian consumer attitudes towards locally-sourced food products
Ključne besede:
Slovenia
,
nutrition
,
food industry
,
country of origin
,
consumer
,
choice
,
supply
,
demand
,
analysis
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj