izpis_h1_title_alt

Vsebnost nekaterih prehranskih komponent v plodovih in semenih žižole (Ziziphus jujuba Miller) : diplomsko delo, univerzitetni študij
Vergan, Ivanka (Avtor), Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Poklar Ulrih, Nataša (Komentor), Golob, Terezija (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_vergan_ivanka.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:žižola, Ziziphus jujuba Miller, nutrienti, voda, askorbinska kislina, prehranska vlaknina, elementi, polifenoli, sladkorji, organske kisline, beljakovine, skupne maščobe, maščobne kisline
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[I. Vergan]
Št. strani:XI, 73 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:634.662:543
COBISS.SI-ID:3556216 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:691
Število prenosov:267
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:chinese date, Ziziphus jujuba Miller, nutrients, water content, ascorbic acid, fibre, minerals, polyphenols, sugars, organic acids, proteins, total fats, fatty acids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj