izpis_h1_title_alt

Identifikacija heterocikličnih aminov v različnih stopnjah proteolize toplotno obdelane prašičje dolge hrbtne mišice : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Gregorich, Martin (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Abram, Veronika (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (910,84 KB)
MD5: BD646BFC032A1599DF9FBF1CBD4DA2FD
PID: 20.500.12556/rul/a5aa82f0-b44a-4fd9-b18c-ed8809f326ed

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:meso, prašičje meso, m. longissimus dorsi, zorenje mesa, pečenje mesa, neproteinski dušik, HPLC-MS, heterociklični aromatski amini
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[M. Gregorich]
Št. strani:XIII, 59 f.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/RUL-1276 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.5`64:641.526.3:543.61.062:547.545
COBISS.SI-ID:3545208 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1341
Število prenosov:293
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Identification of heterocyclic amines in thermally treated pork Longissimus dorsi muscle during proteolysis : graduation thesis, university studies
Ključne besede:meat, pork, m. Longissimus dorsi, ageing meat, grilling, non-protein nitrogen, HPLC-MS, heterocyclic aromatic amines

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj