Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Identifikacija heterocikličnih aminov v različnih stopnjah proteolize toplotno obdelane prašičje dolge hrbtne mišice : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Gregorich, Martin
(
Avtor
),
ID
Demšar, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Abram, Veronika
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(910,84 KB)
MD5: BD646BFC032A1599DF9FBF1CBD4DA2FD
PID:
20.500.12556/rul/a5aa82f0-b44a-4fd9-b18c-ed8809f326ed
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
meso
,
prašičje meso
,
m. longissimus dorsi
,
zorenje mesa
,
pečenje mesa
,
neproteinski dušik
,
HPLC-MS
,
heterociklični aromatski amini
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Gregorich]
Leto izida:
2008
Št. strani:
XIII, 59 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1276
UDK:
637.5`64:641.526.3:543.61.062:547.545
COBISS.SI-ID:
3545208
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2155
Število prenosov:
338
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Identification of heterocyclic amines in thermally treated pork Longissimus dorsi muscle during proteolysis : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
meat
,
pork
,
m. Longissimus dorsi
,
ageing meat
,
grilling
,
non-protein nitrogen
,
HPLC-MS
,
heterocyclic aromatic amines
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj