izpis_h1_title_alt

Vpliv dodanega koencima Q10 v krmo piščancev na njegovo vsebnost v drobovini : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Halilović, Jasmina (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Pogačnik da Silva, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,00 MB)
MD5: 5697DB9573075E95448CFC2A064E7EB8
PID: 20.500.12556/rul/d2c0d3ac-b90c-404c-9aef-ca66131cfd97

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:koencimi, koencim Q10, piščanci, drobovina piščancev, piščančja jetra, piščančja srca, krma obogatena s koencimom Q10, holesterol, maščobne kisline
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Halilović]
Leto izida:2008
Št. strani:X, 47 f.
PID:20.500.12556/RUL-1262 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.54:637.66:577.161.6:543.635.3
COBISS.SI-ID:3466360 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2069
Število prenosov:338
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of added coenzyme Q10 in chicken feed on its content in entrails : graduation thesis, university studies
Ključne besede:coenzymes, coenzyme Q10, chickens, chicken entrails, chicken livers, chicken hearts, coenzyme Q10 riched feed, cholesterol, fatty acids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj