izpis_h1_title_alt

Spremembe vsebnosti antioksidantov v pakiranem, sveže narezanem zelju : diplomsko delo, univerzitetni študij
Ručman, Barbara (Avtor), Cigić, Blaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Plestenjak, Andrej (Komentor), Simčič, Marjan (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_rucman_barbara.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zelje, pakiranje zelja, narezano zelje, embalažni materiali, modificirana atmosfera, L-askorbinska kislina, skupna L-askorbinska kislina, dehidroaskorbinska kislina, glutation, antioksidativna aktivnost, radikal DPPH, Folin-Ciocalteau reagent
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[B. Ručman]
Št. strani:XII, 65 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:664.8.035.037:635.34:621.798:577.164.2
COBISS.SI-ID:3465848 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:539
Število prenosov:191
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:cabbage, storage of vegetables, shredded cabbage, packaging materials, controlled atmosphere packaging, L-ascorbic acid, total L-ascorbic acid, dehydroascorbic acid, glutathione, antioxidant activity, radical DPPH, Folin-Ciocalteau reagent

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj