Podrobno

Določitev najustreznejših metod za ocenjevanje številčnosti prostoživečih parkljarjev v Sloveniji in priprava podlag za njihovo vključitev v lovsko-upravljavsko prakso (CRP V4-1627) : ciljni raziskovalni program "zagotovimo.si hrano za jutri 2011-2020
ID Fležar, Urša (Avtor), ID Bordjan, Dejan (Avtor), ID Flajšman, Katarina (Avtor), ID Jelenko Turinek, Ida (Avtor), ID Pokorny, Boštjan (Avtor), ID Jerina, Klemen (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (107,22 MB)
MD5: 33A132F05745AB5D74BC01432B8BDC43

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:monitoring, številčnost, gostota, prostoživeči parkljarji, Rupicapra rupicapra, Sus scrofa, Cervus elaphus, Capreolus capreolus, Slovenija, metoda štetja kupčkov iztrebkov, neposredno štetje, reprodukcijski potencial
Vrsta gradiva:Strokovno delo
Tipologija:2.12 - Končno poročilo o rezultatih raziskav
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Status publikacije:Objavljeno
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Univerza v Ljubljani [etc.]
Leto izida:2018
Št. strani:44 str., [loč. pag.] pril.
PID:20.500.12556/RUL-125729 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:630*15(497.4)
COBISS.SI-ID:5574310 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:06.04.2021
Število ogledov:1538
Število prenosov:193
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
FLEŽAR, Urša, BORDJAN, Dejan, FLAJŠMAN, Katarina, JELENKO TURINEK, Ida, POKORNY, Boštjan in JERINA, Klemen, 2018, Določitev najustreznejših metod za ocenjevanje številčnosti prostoživečih parkljarjev v Sloveniji in priprava podlag za njihovo vključitev v lovsko-upravljavsko prakso (CRP V4-1627) : ciljni raziskovalni program "zagotovimo.si hrano za jutri 2011-2020 [na spletu]. Končno poročilo o rezultatih raziskav. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Univerza v Ljubljani [etc. [Dostopano 17 maj 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=125729
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:Iščem podobna dela...Prosim, počakajte...
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj